… un blog foto

Despre … Mihaela

Buna si bine ati poposit pe la mine!

miha1Proabil ca v-ati intrebat de ce „Lada mea de zestre” … ei bine pentru ca mi-am propus ca aici sa prezint franturi din „averea” pe care o strang. In principal veti vedea fotografii de eveniment.

M-a pasionat de mica fotografia … drept pentru care am facut un curs de „Arta Fotografica” pe la 9 ani. Atunci tata mi-a facut cadou Smena 8M, care probabil ca inca „zace” prin lazile din pod (dupa cate a trait saracul). Nu pot sa spun ca acest curs m-a starnit prea tare – multa teorie plictisitoare despre developare filme – la varsta aceea eu simteam nevoia sa fotografiez tot ce misca si nu neaparat sa aflu prea multa tehnica. Eram fascinata de oameni, cladiri si mai ales de lucruri marunte, detalii. Imi aduc aminte ca printre primele poze pe care le-am facut era una cu fratele meu sarind dintr-un copac si un pestisor micut … intr-o urma de pantof … pe malul Crisului Repede. Inca mai am aceste prime fotografii „profi” realizate si developate de mine.

Am lasat deoparte arta si m-am axat spre zona cifrelor … insa mereu iesea la iveala latura aceea visatoare de artist… asa ca in cele din urma am inteles, motiv pentru care m-am reprofilat total si acum ma scald in ape mai creative.

Lumea fotografiei digitale am descoperit-o cu un Canon 350D pe care inca il mai pastrez. M-am jucat ceva cu el. Intre timp am crescut si la fel si jucariile … fotografiile pe care le veti vedea sunt realizate cu un Canon 40D … iar obiectivul meu preferat este Canon 24-70mm.

Am fost pasionata mereu de frumos, de oameni, de sentimentele si trairile noastre… am fost mereu pasionata de arta … orice forma ar capata ea.

Numele meu este Goia … Mihaela Goia 😀 !

P.S. Ma gasiti si pe UNIKT sau BlogNunti.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s